Logo
European Vegetarian and Animal News Alliance (EVANA)
Select language:
en de fr pt es
it nl ro sl sq svJoin us on
facebook logo
Facebook!

RSS all lang.

Donation to EVANA.

Mirëserdhët

Mirëserdhët tek Aleanca e Lajmeve Europiane Vegjetariane dhe Kafshët (EVANA).

Shërbimi i EVANA ofron lajme ndërkombëtare në disa gjuhë. Ne shpresojmë ta gjeni këtë sit të dobishëm dhe interesant.

Në rast se ju dëshironi të informoni vizitorët për uebsitin tuaj sikurse dhe për atë çka po ndodh në botën e kafshëve dhe të vegjetarianizmit, kontaktoni me ne dhe ne mund të insertojmë materialin tuaj (disa pjesë të tij, sipas kërkesës suaj) për ta transferuar tek uebsiti juaj automatikisht.

Për ju nga stafi i EVANA
Nëse keni ndonjë pyetje na kontaktoni: info (at) evana.org


EVANA po kërkon korrenspodentë në të gjithë globin.
Nevojiten edhe përkthyes.
Sistemi i EVANA po zhvillohet me shpejtësi dhe ne do të dëshironim të ftojmë njerëz të interesuar për të marrë pjesë në zgjerimet e mëtejshme të këtij projekti unik i cili funksionon eskluzivisht për kafshët dhe vegjetarianizmin.
Në po kërkojmë për vullnetarë për të dërguar artikuj dhe për të na informuar rreth zhvillimeve dhe tendencave sikurse për inpute të rëndësishme në kalendar.
Në ju sjellim lajme në shtatë gjuhë por jemi të hapur për të mirëpritur edhe gjuhë të tjera nëse ne gjejmë personin(at) e duhur për të punuar për këtë çështje në gjuhën respektive.
Nëse ju, jeni si ne, të interesuar për vegjetarianizmin, kafshët dhe natyrën, ju jeni i ftuar për tju bashkuar skuadrës tonë.
Mirëserdhët!

Stafi i EVANA
info (at) evana.org

welcome picture


Filter: 
1-13
2013-10-24
2013-10-19
2013-10-05
2013-09-12
2013-08-22
(VIDEO)
2013-04-06
2013-04-03
Ka ardhur koha te ndalohen!
2013-03-28
“T’i duam më shumë kafshët”
2013-03-21
2013-03-10
Mbërrijnë analizat nga Italia, hiqet pezullimi i markave të përfolura në treg
2013-02-24
2013-02-20
2013-02-17
1-13

For correspondents:
Username:

Password: