Logo
European Vegetarian and Animal News Alliance (EVANA)
Select language:
en de fr pt es
it nl ro sl sq sv


Book recommendation:
Paving the Way for Peace: Living Philosophies of Bishnoi and Jains
Join us on
facebook logo
Facebook!
RSS engl.
RSS all lang.

Donation to EVANA.

Vogëlushi mrekullon nënën e tij me 'leksionin' që i jep për kafshët

(VIDEO)

22.08.2013

“Nëse i hamë kafshët ato vdesin, kafshët nuk duhet të vdesin, ne duket të kujdesemi për ato jo t’i vrasim”, i thotë nënës së tij Luiz Antonio.

Nëna e djaloshit të vogël bindet dhe i premton që nuk do të hajë më mish kafshës, ndërsa fëmija i pafajshëm gëzohet pamasë nga kjo gjë.


Source: Vogëlushi mrekullon nënën e tij me 'leksionin' që i jep për kafshët (VIDEO)
Author: Shekulli Online

Link: Luiz Antonio - Why He Doesn't Want to Eat Octopus

Date: 2013-08-22

Share

Filter: 
1-13
2020-01-25
2013-05-29
seedling in soil
2013-01-19
German Agriculture Minister Aigner and FAO head Graziano da Silva urge international community to develop principles for responsible investments
2013-01-17
2013-01-17
2013-01-17
2013-01-04
2013-01-03
2013-01-03
2013-01-03
2012-12-30
2012-12-29
2012-12-28
photo GerdAltmann_pixelio.de
1-13

For correspondents:
Username:

Password: