Logo
European Vegetarian and Animal News Alliance (EVANA)
Select language:
en de fr pt es
it nl ro sl sq sv


Book recommendation:
Paving the Way for Peace: Living Philosophies of Bishnoi and Jains
Join us on
facebook logo
Facebook!
RSS engl.
RSS all lang.

Donation to EVANA.

Shqipëri: TURP: SHITET SHQIPONJË NË VITIN JUBILAR TË PAMVARËSISË

20 Shkurt 2013,

Viti 2012-2013 është një ndër vitet rekord për blerjen e simboleve kombëtare ku predominon flamuri me Shqiponjën e zezë...Blerjet online të simboleve tashmë janë një risi dhe të gjithë i kanë sytë nga kompjuteri. Nëse për çdo Shqiptar flamuri i blerë e ka vendin në ballkon apo dritare ku valevitet i lirë, për disa Antishqiptarë disa simbole e kanë vendin në kafaz dhe këtu bëhet fjalë për simbolin e simboleve, Shqiponjën...

Në një ueb privat "Shqiptar" me turp shitet një shqiponjë e plagosur në vend që të kurohet e të lihet e lirë.

BOJKOT-BOJKOT-BOJKOT


Source: Përshkrim i sendit: Shitet zog shqiponje "Zagoria"i plagosur fare lehte te krah
Author: Animal Welfare Club Albania


Date: 2013-02-20

Share

Filter: 
1-13
2020-01-25
2013-05-29
seedling in soil
2013-01-19
German Agriculture Minister Aigner and FAO head Graziano da Silva urge international community to develop principles for responsible investments
2013-01-17
2013-01-17
2013-01-17
2013-01-04
2013-01-03
2013-01-03
2013-01-03
2012-12-30
2012-12-29
2012-12-28
photo GerdAltmann_pixelio.de
1-13

For correspondents:
Username:

Password: