Logo
European Vegetarian and Animal News Alliance (EVANA)
Select language:
en de fr pt es
it nl ro sl sq sv


Book recommendation:
Paving the Way for Peace: Living Philosophies of Bishnoi and Jains
Join us on
facebook logo
Facebook!
RSS engl.
RSS all lang.

Donation to EVANA.

Zvicër, kali i ngordhur ekspozohet si vepër arti

05.04.2013

Siç bën të ditur "Albinfo", një kalë i ngordhur po prezantohet si vepër arti në një vitrinë të një galerie në Gjenevë, por në këtë mënyrë ka ngjallur pakënaqësinë e shumicës së kalimtarëve dhe të të tjerëve.

Kolektivi artistik "Zabriskie Point", që drejton këtë galeri, ka thënë për mediet zvicerane: "Ne e dimë, se kjo vepër artistike do të ngjallë reagime të forta. Para së gjithash nga fëmijët dhe vegjetarianët".

Ndërkaq, në natën mes të mërkurës dhe të enjtes ka ndodhur një aksident makabër: kali, si duket jo i përforcuar mirë, ka rrëshqitur, duke mbetur i varur vetëm për koke, ndërkohë që këmbët i preknin në dysheme.


Source: Zvicër, kali i ngordhur ekspozohet si vepër arti
Author: Shekulli Online


Date: 2013-04-06

Share

Filter: 
1-13
2020-01-25
2013-05-29
seedling in soil
2013-01-19
German Agriculture Minister Aigner and FAO head Graziano da Silva urge international community to develop principles for responsible investments
2013-01-17
2013-01-17
2013-01-17
2013-01-04
2013-01-03
2013-01-03
2013-01-03
2012-12-30
2012-12-29
2012-12-28
photo GerdAltmann_pixelio.de
1-13

For correspondents:
Username:

Password: