Logo
European Vegetarian and Animal News Alliance (EVANA)
Select language:
en de fr pt es
it nl ro sl sq sv


Book recommendation:
Paving the Way for Peace: Living Philosophies of Bishnoi and Jains
Join us on
facebook logo
Facebook!
RSS engl.
RSS all lang.

Donation to EVANA.

FTESË

E /I nderuar Znj. /Z.

Instituti i Politikave Mjedisore (IEP) dhe Universiteti Zoja e Këshillit të Mirë kanë kënaqësinë tju ftojnë në seminarin me temë:”Dieta kundër Kancerit të Gjirit” i cili do të zhvillohet në datën 23 Tetor 2013, ora 11: 00 pranë ambienteve të Universitetit Zoja e Këshillit të Mirë.

Seminari me temë ”Dieta kundër Kancerit të Gjirit” organizohet nga IEP me mbështetjen e Universitetit Zoja e Këshillit të Mirë, programit SENIOR-A nga Qendra Rajonale e Mjedisit, Shqipëri (REC) dhe Sabina në kuadër të fushatës sensibilizuese për kancerin e gjirit dhe javës vegjetariane, me qëllim rritjen e ndërgjegjësimit për mënyrën e të ushqyerit si faktor risku në kancerin e gjirit.


Author: Institute for Environmental Policy


Date: 2013-10-19

Share

Filter: 
1-13
2020-01-25
2013-05-29
seedling in soil
2013-01-19
German Agriculture Minister Aigner and FAO head Graziano da Silva urge international community to develop principles for responsible investments
2013-01-17
2013-01-17
2013-01-17
2013-01-04
2013-01-03
2013-01-03
2013-01-03
2012-12-30
2012-12-29
2012-12-28
photo GerdAltmann_pixelio.de
1-13

For correspondents:
Username:

Password: