Logo
European Vegetarian and Animal News Alliance (EVANA)
Select language:
en de fr pt es
it nl ro sl sq sv


Book recommendation:
Paving the Way for Peace: Living Philosophies of Bishnoi and Jains
Join us on
facebook logo
Facebook!
RSS engl.
RSS all lang.

Donation to EVANA.

Shqiperi: Ndersim i qenve ndaj qenve

Ka ardhur koha te ndalohen!

4 Prill 2013

Nje grup njerezish kane hapur prej disa kohesh nje faqe ne facebook, ne te cilen ata ndersejne qente e tyre ndaj qenve te rruges dhe duke i vrare keta te fundit. Ka ardhur koha qe veprime te tilla te peshtira te abuzimit me kafshet e rruges, anti-qytetare te bojkotohen e te ndalohen.


Source: Pitbullat e kamzes facebook
Author: AWCA

Link: Video tragjike, nga e njejta faqe

Date: 2013-04-03

Share

Filter: 
1-13
2020-01-25
2013-05-29
seedling in soil
2013-01-19
German Agriculture Minister Aigner and FAO head Graziano da Silva urge international community to develop principles for responsible investments
2013-01-17
2013-01-17
2013-01-17
2013-01-04
2013-01-03
2013-01-03
2013-01-03
2012-12-30
2012-12-29
2012-12-28
photo GerdAltmann_pixelio.de
1-13

For correspondents:
Username:

Password: